Retouraanvraag

U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw Recht op retour.

Prijzen

De prijzen op deze website zijn actueel, alle voorgaande noteringen vervallen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw. Bezorgen is gratis bij een bestelling van minimaal 12 flessen of bij een minimale besteding van 100,00 euro.

Bezorgen

Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Wij leveren niet op zaterdag en zondag. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is, nemen wij contact met u op over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Levering

De chauffeur zet uw bestelling altijd netjes binnen, maar ruimt uw bestelling niet op. De chauffeur mag helaas geen traplopen met wijndozen of -kisten. Bij retourzendingen staat de zending klaar waar u normaal uw bestelling ontvangt. De chauffeur mag namelijk niet zelfstandig de zending uit uw opslag pakken. U kunt de wijn ook ophalen bij onze winkel in Overveen.

Reclames

Reclames met betrekking tot transport moeten direct bij ontvangst gemeld worden.

Retourneren

Een foutief geleverd artikel of een product dat niet aan de kwaliteitsnorm voldoet, kan na overleg met ons bij de eerstvolgende levering retour worden gegeven. U ontvangt dan een creditnota. Neem hiervoor contact op met info@fleursdevin.com.

Betaling

U kunt betalen via Ideal en u ontvangt uw factuur direct per e-mail.

Uw gegevens
Product informatie & Reden van retour